Personeel 24 uurs zorg | AMMI Zorg

Personeel 24 uurs zorg, AMMI Zorg

Personeel 24 uurs zorg 7 dagen per week

Zorg kent geen tijd. De behoefte aan zorg stopt niet vanzelf op vrijdagmiddag. Ook de vraag naar zorgprofessionals is er altijd. 24 uur per dag, zeven dagen in de week. AMMI Zorg levert die mensen. Gekwalificeerde professionals die dag en nacht klaar staan voor hun werk. En als bemiddelaar is AMMI Zorg ook zelf altijd bereikbaar: elke dag van de week, 24 uur per dag. Want zorg staat nooit stil.

Sterk in ambulante zorg

AMMI Zorg werkt met ambulante teams die verschillende vormen van zorg en ondersteuning bieden. Denk aan jeugdbescherming, veilig thuis en wijkondersteuning. De professionals van AMMI Zorg hebben ervaring met complexere zorgvragen en zijn op die manier direct inzetbaar voor uw zorgtaken. Met een landelijk netwerk kunnen we overal en altijd inspringen op uw lokale zorgbehoefte. Voor kortstondige oplossingen of voor de langere termijn.

24 uurs zorg met ons personeel

De zorgprofessionals van AMMI Zorg zijn eraan gewend om snel situaties in te schatten, samen te werken of meteen tot actie over te gaan. In situaties waarin u te maken heeft met tekort aan personeel of specifieke expertise mist, kunt u altijd een beroep op ons doen. Onze medewerkers zullen uw behoefte zo concreet mogelijk in kaart brengen en samen met u werken aan een passende oplossing. Op die manier bent u zeker van een professionele invulling van uw zorgtaken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die AMMI Zorg kan bieden voor personeel voor 24 uurs zorg?

Bel 026 370 9001 tijdens kantooruren of 06 47 47 43 43 na 17.00 uur en in het weekend.